Beyreli İlkokulu
Beyreli Mahallesi

Hayata hazır,sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.

MİSYON

Düşünme,anlama,araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş ,bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış,milli kültür ve insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmişve paylaşıma açık,sanatduyarlılığı ve becerisi gelişmiş,özgüveni ,özsaygısı ,hak,adalet,sorumluluk bilinci yüksek,gayretli,girişimci,yaratıcı,yenilikçi,barışçı,sağlıklı ve mutlubireylerin yetişmesine imkan sağlamak.

BAŞARILAR

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı İlçe ÇAPINDA YAPILAN Atatürk ve Cumhuriyet Konulu Resim Yarışması Anasınıfı katagorisinde 1. lik İlkokul katagorisinde 2.lik.Öğretmenim konulu resim yarışması Anasınıfı katagorisinde 2.lik.İnsan Hakları Günü resim yarışması İlkokul katagorisinde 1.,2. ve 3.lük.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resim yarışmasında Anasınıfıkatagorisinde 2.lik,İlkokul atagorisinde 1.lik.

Tam gün

08.30-14.15

Öğrencilerimizim velileri tarafından ayarlanmış özel servisleri vardır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Mersin İline bağlı Bozyazı ilçesinde bulunmaktadır. İle uzaklığımız 210 km´dir. Okulumuzun ilçe merkezine uzalığı 5 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Mersin ili Bozyazı ilçesine bağlı Beyreli Mahallesi´ndedir.Yöre halkı seracılık, meyvecilik ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Minik Eller Toprakla Buluşuyor Projesi başarı ile uygulanmış ve proje devam etmektedir.

Diğer Hususlar

Okulumuz, geniş okul bahçesi ile öğrencilerimizin özgürce koşup oynayabilecekleri bir imkana sahiptir.Orman ve deniz manzarası ,temiz havası ile eşi bulunmaz bir niteliktedir.Okul bahçemizde basket ve voleybol sahamız ,futbol oynanabilecek alan,oyun parkı,spor amaçlı kademeli barfiks demirleri ,öğrencilerimizin okuma,dinlenme ,yağmurlu havalarda oynayabilecekleri büyük çardak ,tarım uygulamaları yapabildiğimiz zeytinliğimiz ve uygulama bahçemiz vardır.